mesterbrevnemda sin logo
sentral godkjent logo

Sørvåg Bygg A/S

Din tømrerbedrift på sørlandet!
Fagkunnskap gir trygghet

tips til oppusning av hus

Ved planlegging av oppussing er det lurt å få inn fagfolk så tidlig som mulig ! les lenken til venstre, så får dere noen tips :)


Vi er behjelpelige med alt innen dette, vi tar på oss en totalentreprise, å skaffer alle fagfolk som er nødvendig: 

Rørlegger: (Nilsen & co AS) Link: www.nilsenogco.com

Elektrikker
Murer: (Nilsen & co AS) link : www.nilsenogco.com

Malermester:  Trygve Arnevig Tlf: 918 06 953  

Er du den som ser mulighetene i et gammelt hus ? Eller har du alltid drømt om å restaurere/modernisere et gammelt hus?. Da hjelper vi deg på veien!

Vi vil hjelpe deg å planlegge og gjennomføre prosessen med restaurering av hus på en trygg og enkel måte. Vi vet hva som er lønnsomt å investere å det som ikke trengs!

Å restaurere en bygning vil si å helt eller delvis tilbakeføre den til en tidligere tilstand. Mange hus er gjennom årene blitt modernisert og tilført detaljer som ikke står i stil med byggeperioden. Om drømmen er orginale trekk og autentisk stil, vil restaurering være et godt alternativ.
Et problem mange sliter med er sopp og råteskader, enten det er i bunnsvill, vegger, etasjeskiller eller tak. vi fjerner skadde elementer og bygger det opp igjen på en trygg og tilfredsstillende måte, også bærende konstruksjoner.
Vi tar å på oss tekking av tak som trenger utskifting, uansett materiale.

Vi kan hjelpe deg med å fjerne uønskede tilføyelser og samtidig rekonstruere tapte elementer eller overflater. Vi vil gi dere gode priser og tidsestimater før arbeidet begynner. Med dette kan du være sikker på at ditt budsjett blir ivaretatt, og vi får en god dialog!